Siirry sisältöön

Merkitse muistiin: Moninaisuus työelämän vahvuutena -loppuseminaari

Kuvituskuva, jossa kaksi erilaista kahvikuppia ja teksti "monikulttuurinen kohtaaminen työyhteisössä".
Kaikkien kahvihuone – moninaisuus työelämän vahvuutena -tapahtumasarja päättyy loppuseminaariin 7.10. klo 9–15. Ota siis kuppi kuumaa ja tule kanssamme rakentamaan yhdenvertaista työelämää ja kaikkien kahvihuonetta!

Opin portailta työelämään Satakunnassa -hankkeen tavoitteena on ollut valmentaa satakuntalaista työelämää ja alueen oppilaitoksista valmistuvia monikulttuurisia osaajia parempaan kohtaamiseen. Mutta miksi moninaisuus on työelämän vahvuus? Tähän kysymykseen saat vastauksen ilmaisesta ja kaikille avoimesta webinaarista.

Ohjelma

Tarkentuu myöhemmin

Tervetuloa kokoontumaan virtuaalisesti viimeistä kertaa kaikkien kahvihuoneeseen, mutta ennakkoluulottomat kohtaamiset jatkukoon työpaikoilla!

Lisätiedot Kaikkien kahvihuone -sarjasta:

Webinaari- ja työpajaohjelma 2020–2021

Ilmoittaudu mukaan yhteen tai useampaan

Opin portailta työelämään Satakunnassa -hanke tukee maahanmuuttaja- ja romanitaustaisten sekä kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden opintoja ja siirtymää työelämään. Hankkeella vahvistetaan myös työelämän edustajien monikulttuurisuus- ja ohjausosaamista.

Diakonia-ammattikorkeakoulun eli Diakin hallinnoimassa hankkeessa ovat mukana Satakunnan ammattikorkeakoulu (Samk), Länsirannikon koulutus oy WinNova sekä Satakunnan koulutuskuntayhtymä (Sataedu). Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta.

Lisätietoja:

Anu Halonen, projektipäällikkö, anu.halonen@diak.fi, 040 509 2432