Siirry sisältöön

Moninaisuus työelämän vahvuutena -verkostotilaisuus 6.6. Diakin Porin kampuksella – ilmoittaudu mukaan

Kuvituskuva, kahvikuppeja ja teksti: Moninaisuus työelämän vahvuutena - kutsumme sinut mukaan.
Tervetuloa Moninaisuus työelämän vahvuutena -verkostotilaisuuteen maanantaina 6.6.2022. Tilaisuus järjestetään Diakin Porin kampuksella. Ilmoittautumiset tiistaihin 31.5. mennessä.

Yhtenä kehittämistyömuotona Opin portailta työelämään Satakunnassa -hanke organisoi verkostotilaisuuksia moninaistuville työyhteisöille Satakunnassa.

Tervetuloa kesäiselle keitolle ja osallistumaan Moninaisuus työelämän vahvuutena -verkostotilaisuuteen maanantaina 6.6.2022 klo 12–15 (Diak, Metsämiehenkatu 2, Pori). Ilmoittaudu tilaisuuteen tiistaihin 31.5. mennessä tämän linkin kautta.

Tilaisuudessa keskustellaan ajankohtaisista työntekijöiden saatavuuteen ja soveltuvuuteen liittyvistä haasteista. Aihepiiriin virittäydytään asiantuntijapaneelilla, jonka jälkeen kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja ratkaisujen tuottamiseen.

Kesäkeittotilaisuus aloittaa verkostotapaamisten sarjan, joka jatkuu syksyllä lyhyemmillä Inspiroivat iltapäiväkahvit -tilaisuuksilla. Tilaisuudet ovat 5.9., 3.10., 7.11. ja 12.12. klo 14–15.30 Diakonia-ammattikorkeakoululla. Tarkoituksena on tarjota välineitä toimivampaan arkeen työpaikoilla verkosto- a hankeyhteistyöllä. Näihin tilaisuuksiin ilmoittaudutaan myöhemmin.


Tietoa hankkeesta

Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) hallinnoimaa hanketta toteutetaan yhdessä Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) sekä Satakunnan koulutuskuntayhtymän (Sataedu) kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja kansallinen rahoittajaviranomainen on Keski-Suomen ELY-keskus.