Siirry sisältöön

Digix6 Minä pystyn! -seminaari 10.5.2023

Digix6 Minä pystyn! -seminaari kokoaa yhteen Digillä opin portaille ja viiden muun digihankkeen tulokset ja materiaalit. Seminaarissa pääset kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja minäpystyvyyden ja digitaalisuuden mahdollisuuksista hyvinvoinnin vahvistamiseksi ja tutustumaan hankkeissa tuotettuihin materiaaleihin käytännössä.

Seminaari järjestetään keskiviikkona 10.5.2023 klo 8:30-15.00. Seminaariin voi osallistua Oulussa ja Pieksämäellä, tai etäyhteyksin Teamsin välityksellä. Teams-lähetys alkaa klo 9.00. Oulussa osallistuville tarjotaan aamukahvi, lounas ja välipala, 60 mahtuu paikan päälle. Pieksämäellä osallistuville aamupäivä toteutetaan etänä Teams-linkin kautta ja iltapäivällä toiminnallinen osuus alkaa klo 13.00.

Seminaari on maksuton. Ilmoittaudu mukaan seminaariin tästä.

Ohjelmassa

  • Vahvuuksien voimalla hyvinvointia!: Kaisa Vuorinen, FT, positiivinen kasvatus               (Helsingin yliopisto)
  • Digi x 6 -hankkeiden esittely
  • Digiä ja mokia: Elina Ylikoski, kehitysjohtaja ja Olli Vesterinen, yliopettaja (Diak)
  • paikkakuntakohtaiset toiminnalliset osiot iltapäivällä

Katso koko ohjelma tapahtuman pdf-esitteestä:

DIGIx6 Mina pystyn! -seminaari (pdf)