Siirry sisältöön

Tervetuloa Onnistun ohjauksessa – Välineitä monikulttuuriseen ohjaustyöhön -verkkokoulutukseen!

Kuvituskuva, kädet ja läppäri.
Koulutuksen tavoitteena on tarjota tietoa kielitietoisuudesta, voimavaraistavasta ohjauksesta, vahvuustyöskentelystä, monikulttuurisuudesta, etätulkkauksesta ja etäohjauksesta. Koulutus järjestetään keväällä 2023 verkkokoulutuksena. Howspace-ympäristö on avoinna 31.5.2023 asti.

Koulutuksessa puhujina ovat muun muassa Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisestä tiedekunnasta tutkijatohtori Ida Hummelstedt sekä Mixed Finns -yhteisön perustajat Priska Niemi-Sampan (VTM) ja Alice Jäske (KM). Ida Hummelstedt kertoo puheenvuorossaan monikulttuurisuuskasvatuksesta ja monikulttuurisuuskäsitteestä kriittisestä näkökulmasta. Mixed Finnsin puheenvuorossa käsitellään monikulttuurista työelämää vuonna 2023 ja antirasistista työotetta. Lisäksi koulutuksessa on kokemusasiantuntijoiden tuottamaa materiaalia muun muassa etätulkkauksen teemoista. 

Koulutus on suunnattu monikulttuurisen ohjaustyön ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.  

Koulutuksen laajuus on noin 5 tuntia. Voit valita, mitkä osiot haluat suorittaa. Koulutus on ilmainen.  

Ilmoittaudu koulutukseen tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/879CF71AD9979795 

Saat vahvistusviestissä ohjeet Howspace-ympäristöön kirjautumiseen. Vahvistusviestin saat sähköpostiisi 5 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta. 

Koulutuksen järjestää Digillä opin portaille -hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Rahoituksen myöntäjä on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Hanke toimii Oulun alueella 1.1.2022–31.8.2023. Hankkeen päätoteuttaja on Diakonia-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttaja Suomen Diakoniaopisto. 

Kategoriat