Siirry sisältöön

Opin portailta työelämään Satakunnassa-hankkeen Pohjois-Satakunnan hanketoimijoidenpäätöstilaisuus ma 15.5.2023

Ryhmä hankkeen opiskelijoita.
Tervetuloa Opin portailta työelämään Satakunnassa-hankkeen Pohjois-Satakunnan hanketoimijoidenpäätöstilaisuuteen!

Paikka: Kankaanpään opisto,Opistonkatu 5, Kankaanpää (Taitola-rakennus –2krs)’

Ilmoittautuminen täällä viimeistään pe 12.5.2023.

Pääpuhuja Sheida Sohrabi, kurditaustainen Lähi-idän ja islamin asiantuntija, joka saapui pakolaisleiristä Pohjanmaalle: maahanmuuttoon, islamiin ja kunniaan liittyvään väkivaltaan erikoistunut valtiotie-teiden maisteri Turun yliopistosta. Lue lisää täältä.

Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) hallinnoimaa hanketta toteutetaan yhdessä Satakunnan koulutuskuntayhtymän (Sataedu) ja Satakunnan ammattikorkeakoulun (Samk) kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja kansallinen rahoittajaviranomainen on Keski-Suomen ELY-keskus.