Siirry sisältöön

Opiskelu- ja työllistymisvalmiuksia maahanmuuttajataustaisille naisille

Digillä opin portaille -hanke edistää maahanmuuttajataustaisten naisten opiskelu- ja työllistymisvalmiuksia.

Hankkeen toiminnassa painottuvat digitaalisten taitojen ja suomen kielen taidon vahvistaminen digiympäristössä sekä yksilöllinen ja ryhmämuotoinen koulutus- ja uraohjaus. Osallistujat saavat valmiuksia ja tukea suunnitella omaa opiskelu- ja työllistymispolkuansa, jolloin esimerkiksi kotiäitiys ei enää näyttäydy ainoana toteutettavissa olevana vaihtoehtona.

Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2022–31.8.2023.

Kohderyhmänä lisäksi ohjaustyön ammattilaiset

Hankkeen tavoitteena on monikulttuurista ohjaustyötä tekevien ammattilaisten osaamisen vahvistaminen. He saavat uutta tietoa maahanmuuttajataustaisten naisten ohjaamisen ja tukemisen edistämiseksi.

Lisätietoja

Hanketta hallinnoi Diakonia-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana on Suomen Diakoniaopisto.

Hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama. Rahoituksen myöntäjänä on Ely-keskus.


Seuraa meitä somessa

Digillä opin portaille -hankkeella on oma Instagram-sivu, jolla kerromme hankkeen ajankohtaisia kuulumisia ja tietoa koulutuksista. Tervetuloa seuraamaan meitä!

Sinä pystyt!

Yksi hankkeemme kantavista teemoista on voimavarojen, minäpystyvyyden ja vahvuuksien tukeminen. Myötäelämme- ja innostumme osallistujien kanssa ja luomme mahdollisuuksia onnistumisen kokemuksiin.

Videolla asioimistulkkauksen opiskelijaharjoittelijat Ivan, Yi, Alexander, Olga, Quisi, Alexey ja Samira muistuttavat, että sinäkin pystyt!

 


Tietosuoja

Tietosuojaseloste – Digillä opin portaille

Tietosuojaseloste_selkokielinen tiivistelmä

 

2022